Auto en Motorrijschool Richard Veen

Aanvraag motorrijbewijs

al 25 jaar een begrip in veendam!

Motor al vanaf 18

Bij Richard Veen kan je al vanaf je 18e jaar op een motor zitten. Samen met ervaren instructeurs nemen we jou de weg op en zorgen we dat jij zo snel mogelijk motor kan rijden! Kom dus snel langs of maak een afspraak!

Wanneer moet ik beginnen?

Als je 17 jaar bent, mag je meteen je theorie halen voor je motorrijbewijs. Deze theorie is voor elk type motorrijbewijs hetzelfde (A1, A2 of A) Pas hier wel mee op dat deze maar anderhalf jaar geldig blijft. Zorg er dus goed voor dat je ook meteen je praktijk goed regelt. Samen met de medewerkers van Richard Veen kunnen wij een traject voor je uitstippelen om zo het beste voor jou te regelen!

Rijbewijs a al met je 21e

Bij Richard Veen kan je al afrijden voor je A rijbewijs op je 21e. Je krijgt dan een rijbewijs met code 80. Met code 80 mag je na 2 jaar rijden op A1 of A2 motoren zonder herexamen je A rijbewijs ophalen!

Voordat je begint

Voor dat je start met een rijopleiding, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Je vult de verklaring in en betaalt deze via mijn CBR, hier zijn kosten aan verbonden (€37,80)

Ook vragen wij jou om ons te machtigen.

Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging.

Hierbij moet je het rijschool nummer invullen: Vraag dit nummer bij je rijinstructeur aan!

Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Theorie halen bij Richard Veen

Ook is er de mogelijkheid om in plaats van theorie online te oefenen, de leerstof en examens te leren via een boek, cd rom etc..Hier hebben wij een webshop voor om dit te kunnen bestellen. Je kunt via onze shop het materiaal bestellen en afrekenen. binnen 2 werkdagen wordt dit dan bij je thuis bezorgd!

Pakket Boeken

Pakketten

Motorrijbewijs Start & Go | €999

- 15 Rijlessen
- AVB examen
- AVD examen

VRAGEN?

Bij vragen kunt u het contactformulier hieronder invullen