Auto en Motorrijschool Richard Veen

E achter b halen in Assen?

Al 25 jaar een begrip in Groningen

Jarenlange ervaring

Onze instructeurs geven iedere dag rijles (al 25 jaar) in deze categorie en weten als geen ander waar jij op moet letten. Door onze unieke opleidingsmethode kun je in 1 dag slagen voor het rijexamen bij het CBR.​

Heb ik e achter b nodig?

Als de toegestane maximummassa van de auto en aanhanger samen meer bedraagt dan 3.500 kilo dan heb je het E rijbewijs nodig. Voor veel caravans heb je tegenwoordig ook het E achter B rijbewijs nodig. Bij Richard Veen vinden wij het belangrijk dat je met deze opleiding meer controle krijgt van het voertuig waarmee je rijdt en hoe je met een zware lading achter de auto controle houd over deze lading.

Spoedcursus e achter b

Bij Richard Veen is onze methode van leren zo goed uitgewerkt dat bijna iedereen die deze cursus volgt hem ook in 1 dag kan halen. Je begint in de ochtend en in de middag gaan wij met je naar het CBR om je te laten afrijden.

E achter B of Aanhanger halen in Assen

E achter B rijbewijs in Assen

Opzoek naar een rijschool in Assen om je E achter B rijbewijs te halen? Dan ben je bij auto- & motorrijschool Richard Veen aan het juiste adres! Auto- & motorrijschool Richard Veen is de aanhangerspecialist van Assen en hanteert zeer voordelige prijzen & flexibele pakketen! Je kunt je nu gemakkelijk online aanmelden binnen slechts een aantal klikken. Beginnen met je E achter B rijbewijs in Assen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij leveren top kwaliteit service tegen scherpe prijzen.

Haal jouw E achter B rijbewijs binnen 1 dag in Assen

Een aanhangerrijbewijs halen in Assen binnen slechts 1 dag? Dit kan makkelijk en goedkoop bij auto- & motorrijschool Richard Veen. Als je eenmaal in het bezit bent van een B rijbewijs hoef je nooit meer te twijfelen of je de juiste papieren bezit. Je kunt direct aan de slag! Maar je kunt ook een gewone normale opleiding volgen, je bepaalt dan met je instructeur hoeveel lessen je nodig bent!! Bij aanmelding van 5 of meer personen krijg je bij Auto & Motor Rijschool Richard Veen korting op de dag cursus!! Ook werkt Auto & Motor Rijschool Richard Veen veel samen met bedrijven en uitzendbureaus!! Er zijn bij ons geen lange wachttijden voor het praktijkexamen!!  

Wanneer heb je rijbewijs E achter B in Assen nodig?

Je hebt een rijbewijs E achter B nodig als het gewicht plus het laadvermogen van de aanhangwagen hoger is dan het gewicht van de auto en zwaarder is dan 750 kilo. Met dit aanhangwagen rijbewijs kun je tot 3500 kilo aan totale massa vervoeren op de openbare wegen. Zorg er wel voor dat het gewicht van het trekkende voertuig niet hoger is dan 3500 kilo, want dan moet je beschikken over het rijbewijs C.

Je zoekt een autorijschool in Assen voor rijbewijs E achter B?

Wanneer je zoekt naar een rijschool in Assen om snel en verantwoord jouw rijbewijs E achter B te behalen, dan kom je al gauw uit bij Auto- & motorrijschool Richard Veen. Wij bieden jou een verantwoord en veilige manier aan om dit binnen één dag te realiseren. Daarnaast kun je ook gewoon de normale opleiding volgen, je bepaalt dan zelf hoeveel lessen je nodig bent!

De Specialist voor E achter B

  • Dé Specialist in E achter B
  • Hoog slagingspercentage
  • Direct beginnen
  • Al bijna 25 jaar een begrip in Groningen en Drenthe!

E achter B in Emmen en omgeving

Wij geven E achter B cursussen in Groningen, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Pekela, Stadskanaal, Zuidlaren, Appingedam, Delfzijl, Assen.

Voordat je begint

Voor dat je start met een rijopleiding, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Je vult de verklaring in en betaalt deze via mijn CBR, hier zijn kosten aan verbonden (€37,80Voor dat je start met een rijopleiding, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Je vult de verklaring in en betaalt deze via mijn CBR, hier zijn kosten aan verbonden (€37,80)

Ook vragen wij jou om ons te machtigen.

Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging.

Hierbij moet je het rijschool nummer invullen: 1258G7

Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.)

Spoedcursus Aanvragen

  • Select Service Extras
  • Kies Datum & Tijd
  • Extra informatie
  • Voer uw informatie in
  • Controleer Boeking
  • Bevestiging

Kies Datum & Tijd

LET OP!! TIJDELIJK IS UW KEUZE NIET VAST TE LEGGEN OP EEN SPECIFIEKE DATUM I.V.M COVID-19. BOEK EEN TIJD EN DATUM EN DAN REAGEREN WIJ MET EEN MAIL OP U OM ZO EEN GOEDE EN PASSENDE DATUM TE VINDEN

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Kies Datum & Tijd

LET OP!! TIJDELIJK IS UW KEUZE NIET VAST TE LEGGEN OP EEN SPECIFIEKE DATUM I.V.M COVID-19. BOEK EEN TIJD EN DATUM EN DAN REAGEREN WIJ MET EEN MAIL OP U OM ZO EEN GOEDE EN PASSENDE DATUM TE VINDEN

Extra informatie

Vul deze antwoorden in voordat u uw boeking maakt

Voer uw informatie in

Vul hier uw gegevens in. Wij mailen of bellen u om zo een passende datum te kiezen

Controleer Boeking

Controleer uw boeking hier nog een keer na, wij mailen uw terug om een planning te maken!

Bevestiging

Uw boeking is gemaakt. Wij reageren z.s.m op uw aanvraag. Wij koppelen per mail of telefoon terug om een afspraak met u te maken!
Vragen?
Bel ons op 0598-630706

Datum & Tijd selectie

Select Service Extras
Datum & Tijd selectie
Extra informatie
Klant informatie
Controle Boekingsinformatie
Boeking Bevestiging
September
2020
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Pick Appointment Time For

Summary

Service
E achter B dagcursus
Duration
Date
Time
Customer
Total Price
Extras

Pakketten

E achter B spoedcursus

- Dagcursus
- Praktijkexamen

VRAGEN?

Bij vragen kunt u het contactformulier hieronder invullen