Auto en Motorrijschool Richard Veen

Aanvraag E achter b spoedcursus

Al 25 jaar een begrip in Groningen

Jarenlange ervaring

Onze instructeurs geven iedere dag rijles (al 25 jaar) in deze categorie en weten als geen ander waar jij op moet letten. Door onze unieke opleidingsmethode kun je in 1 dag slagen voor het rijexamen bij het CBR.​

Heb ik e achter b nodig?

Als de toegestane maximummassa van de auto en aanhanger samen meer bedraagt dan 3.500 kilo dan heb je het E rijbewijs nodig. Voor veel caravans heb je tegenwoordig ook het E achter B rijbewijs nodig. Bij Richard Veen vinden wij het belangrijk dat je met deze opleiding meer controle krijgt van het voertuig waarmee je rijdt en hoe je met een zware lading achter de auto controle houd over deze lading.

Spoedcursus e achter b

Bij Richard Veen is onze methode van leren zo goed uitgewerkt dat bijna iedereen die deze cursus volgt hem ook in 1 dag kan halen. Je begint in de ochtend en in de middag gaan wij met je naar het CBR om je te laten afrijden.

Voordat je begint

Voor dat je start met een rijopleiding, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Je vult de verklaring in en betaalt deze via mijn CBR, hier zijn kosten aan verbonden (€37,80) Ook vragen wij jou om ons te machtigen. Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Hierbij moet je het rijschool nummer invullen: 1258G7 Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Pakketten

E achter B spoedcursus

- Dagcursus
- Praktijkexamen

Spoedcursus Aanvragen

VRAGEN?

Bij vragen kunt u het contactformulier hieronder invullen