Auto en Motorrijschool Richard Veen

Aanvraag rijbewijs

De beste van heel groningen!

sneller op de weg

Door de kwaliteit van onze instructeurs zorgen wij er voor dat jij zo snel mogelijk de weg op kan. Wij zorgen dat jij helemaal klaar bent voor je examen!

Wanneer mag ik rijden?

Als je 17 jaar bent, mag je meteen afrijden. Hiervoor mag je dus al rijlessen nemen om zo snel mogelijk jou rijbewijs te hebben! Vraag dus snel je rijlessen aan!

Hoelang duurt een rijles

Rijlessen kan je zelf inplannen bij ons! Wij beginnen meestal bij een rijles van 2 uur en hierna bekijken wij samen met jou de voortgang. Jij hebt dus de volledige controle!

Voordat je begint

Voor dat je start met een rijopleiding, moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen. Hierop staan vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Je vult de verklaring in en betaalt deze via mijn CBR, hier zijn kosten aan verbonden (€37,80)

Ook vragen wij jou om ons te machtigen.

Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging.

Hierbij moet je het rijschool nummer invullen: Vraag dit nummer bij je rijinstructeur aan!

Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Theorie halen bij Richard Veen

Ook is er de mogelijkheid om in plaats van theorie online te oefenen, de leerstof en examens te leren via een boek, cd rom etc..Hier hebben wij een webshop voor om dit te kunnen bestellen. Je kunt via onze shop het materiaal bestellen en afrekenen. binnen 2 werkdagen wordt dit dan bij je thuis bezorgd!

Pakket Boeken

Pakketten

All in pakket | €1615

- 30 Rijlessen
- Tussentijdse Toets
- Praktijkexamen

Richard Veen pakket | €1285

- 25 Rijlessen
- Praktijkexamen

VRAGEN?

Bij vragen kunt u het contactformulier hieronder invullen